• Sign Up! To view all forums and unlock additional cool features

    Welcome to the #1 Explorer ST Forum and Explorer ST community dedicated to Explorer ST owners and enthusiasts. Register for an account, it's free and it's easy, so don't hesitate to join the Explorer ST Forum today!

Name ONE ST Feature others might not know.....

Messages
471
Reactions
171
Location
WashDC
I have noticed that if I search for something on FordPass (much easier than the in-car screen), then select "send to vehicle", there's a notification that I must have CarPlay turned off (which I do) and the phone has to be connected via USB to transfer the data. However, for me it's been transferring without the USB connection ... which makes it really convenient!! I suspect it's running through the FordPass app somehow ... not sure how it's working but it is and I like it!!

Ken
I've noticed this has stopped working for me. It worked a couple times at first time I tried it. Perhaps I'm doing something wrong.

The only difference between now and then is I have an updated version on my Infotainment system (NOW @ Ver 3.4 Build 20136, WAS @ Ver 3.4 Build 19101).

-Not using USB
-Not using CarPlay
-FordPass is up-to-date on my Android

I'll keep trying.
 
Messages
471
Reactions
171
Location
WashDC
I noticed a few font changes too especially on the calm screen which I never use. Everything is now on the same font it seems.
Faster loading screens too. Must be all those fonts it's no longer loading. :ROFLMAO:
 
Messages
25
Reactions
10
Location
Sterling, VA, USA
I guess one good point is i paid 'only' 50k haha. Yeah, I got massaging seats, but my neighbor's 19k corolla's fuel filler door locks so my gas would be gone haha...
 
Messages
471
Reactions
171
Location
WashDC
I guess one good point is i paid 'only' 50k haha. Yeah, I got massaging seats, but my neighbor's 19k corolla's fuel filler door locks so my gas would be gone haha...
Can always get an aftermarket one.
 
Messages
471
Reactions
171
Location
WashDC
I've noticed this has stopped working for me. It worked a couple times at first time I tried it. Perhaps I'm doing something wrong.

The only difference between now and then is I have an updated version on my Infotainment system (NOW @ Ver 3.4 Build 20136, WAS @ Ver 3.4 Build 19101).

-Not using USB
-Not using CarPlay
-FordPass is up-to-date on my Android

I'll keep trying.

Didn't need to do this before the update, but will try DISABLING ANDROID AUTO app to get it to work again.

Fingers crossed.

Screenshot_20200926-215726.jpg
 

AAAAAAA

New Member
Messages
6
Reactions
2
Location
Canada
Didn't know the letters ST were projected from the side mirrors on the ground outside when it's dark and unlocking or opening doors.
 
Messages
471
Reactions
171
Location
WashDC
Do you still have an active LTE subscription or connected to your phone plan ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Yes. I'm on LTE but I do not have a SiriusXM subscription for traffic updates.
 


Top